Iron Trophy Steyr

Like over nyttår arrangerer byen Steyr i Østerrike sin fjerde utendørs Iron Trophy curling-turnering. Det er plass til 18 lag og curlere med interesse for historisk byvandring, curlingfest og gallamiddag inviteres!

Norgescupen starter i Stavanger

Så er sesongen i gang! Norges Curlingforbund inviterer til NorgesCup 1 i Stavanger Ishall 27.-29. September. Samtidig arrangeres det internasjonal rullestolturnering mellom 4 naboland i nord.

Seniorturnering i Stange Ishall 22.-24. november

Hedemarken Senior Cup starter opp som en årlig happening i Stange Ishall denne høsten. Har du rukket å fylle 45, kan du bli med. Daglig leder i Stange Curling, Terje Skogvold, er spesielt interessert i å få med curlingdamer på arrangementet.

Invitasjon til Winter World Masters Games i Innsbruck 10.-19. januar 2020

With over 3,000 athletes the Winter World Masters Games 2020 (WWMG) are the biggest winter multi-sports event for athletes over 30* years of age. It is a unique chance for recreational sportspersons to compete with former professional sportsmen and -women. WWMG supports the togetherness between athletes through common sports activities, entertainment and cultural events. The Curling competition will take place at the Sportpark Kitzbühel, located near the city center of the famous winter sports destination.

Terminliste 2019/2020

NCF er klar med terminlisten for kommende sesong. Vi gleder oss!